Ei sitten ole tullut tätäkään yli kuukauteen päiviteltyä.
Tosiaan kuten otsikosta näkee, meidän perheeseen tulee kesällä ihmisvahvuuteen lisäystä. Tässä vaiheessa viikkoja on jo 23+5 ja mahakin alkaa olla jo raskausmasu. Voin kirjaimellisesti paksusti!

Tämä on kuitenkin Nipsun blogi, joten ei tuosta sen enempää.
Tammikuussa tulleet lumet jäivät, tosin ne vähäiset. Aika jäinen ja loskainen tämä Suomen talvi on nykyisin. Mikäli lööppilehtien sääjuttuun on uskomista, täytyy vissiin muuttaa pohjoisemmaksi jos talvea kaipaa. Ei siinä mitään, kyllä minä pohjoiseen mielelläni muuttaisinkin jos työ tilanne olisi siellä parempi.

Nipsu on saanut karvansa takaisin ja minäkin olen löytänyt imurin käteeni pari kertaa viikossa. Useammin ei huvita. Turhaa se on. Tuosta karvaturrista lähtee karvaa enemmän kuin laki sallii. Tänäänkin olin kaupungilla kahvilla musta villakangastakki ylläni. Tosin se oli musta villakangastakki vaalein karvoin.

Nipsu ei ole muuttunut miksikään. Sama idiootti "en kuule" kohkotus meno jatkuu. Olkoon murrosikä tai mikä tahansa, mutta sisälle saa alkaa pissiä ja kakkia, kun kesä lähestyy ja vauva syntyy. Minä en tuollaista hullua ulos vie isolla mahalla enkä vauvan synnyttyä vaunujen kanssa, mikäli elämäntehtävä on sama kuin nyt eli toisille uroksille rähjääminen ja pissojen lutkutus äkkinykäyksin tai -pysähdyksin. Muutenkin miehisen elimen päästä erittyvällä tahnalla on alkanut sotkea mattoja, sänkyä ja sohvia unohtamatta lattioita. Olen huomannut, että riehuessa ja liiallisesta rapsuttelusta seuraa tätä ällöttävää mönjää. Kun ei tee edellä mainittuja asioita pysyy paikatkin siistinä :)
Nyt ollaan kuitenkin alettu opettaa paikalla istumista, kun ovesta tulee joku sisälle, jotta ei vauvan synnyttyä satu vahinkoja, kun tuo köriläs riehuu eteisessä intoaan. Vasta kolmas päivä menossa ja paikalla istuminen luonnistuu hyvin. Tosin meitä on ollut kaksi aikuista eteisessä vahtimassa onnistumista. Eri asia on varmaan, kun yksin yrittää. Kun saamme sen kotona toimimaan, täytyy opettaa se toimimaan myös mummulassa ja anoppilassa.
On myös monia muita asioita, mitä pitäisi opettaa, jotta tuosta saisi mallikelpoisen. Mutta pääasia on kuitenkin tuo edellä mainittu. Vaikka tuo Nipsu nyt noita harmaita hiuksia aiheuttaakin idioottimaisuudellaan niin on siinä hyvätkin puolensa. En minä siitä luopuisi vaikka maksettaisiin. Nipsu on kuitenkin omalla tavallaan niin raksupoksuihana <3 Eli MAAILMAN PARAS KOIRA!
Eilenkin istuin katsomassa Bones sarjaa ja herkuttelin samalla viinirypäleillä. Nipsu istui viistosti mun edessä ja tuijotti anovasti viinirypäleitä vaikka tiedän kokemuksesta, että se ei niistä pidä. Näytin kulhoa, missä viinrypäleet olivat ja kerjääminen jatkui. Lopulta annoin viinrypäleen, jonka se sylki pois, mutta lopettipa kerjäämisenkin sikseen. Tilanne ja Nipsun eleet ja ilmeet olivat jotain niin sitä luokkaa, että ei voinut kuin nauraa. ei tuon karvaisen juntin kanssa tylsää ikinä ole :)