Eilen oli tapahtua kaameita.
Olimme rannalla ystäväni ja lastemme ja koirien kanssa. Meillä molemmilla sattuu olemaan urokset ja aiemmin laumajärjestys on ollut selvä. Aatu on jo 7vuotias, joten aiemmin Nipsu tyytyi alempaan asemaansa. Nyt, kun ikää on se 1vuotta ja rapiat päälle, niin tapahtui se, mitä tämän ikäisille uroksille on tyypillistä. Nipsu päätti kokeilla laumajärjestyksen muutosta - ikävä kyllä järvessä.
Olin rannalla Nipsun kanssa. Nipsu oli remmissä sen aikaa, kun poikani oli puskapissalla. Yhtäkkiä Nipsu rykäisi kamalalla voimalla järveen ja minä, tonnikeiju lensin perässä kuin höyhen melkein mahaliitoa, kunnes ote lipesi. Nipsu päätti hakea saman kepin, minkä ystäväni oli heittänyt omalle koiralleen. No Aatu sai sen ja Nipsu päätti ottaa sen päälle käymällä pois. Tappeluhan siitä tuli. Nipsun flexi kiertyi Aatun jalkoihin ja Aatu alkoi vajota. Ystäväni juoksi erottamaan koirat ja Aatu pelastui hukkumiselta. Harmi vain, että nyt Nipsu sai kokea voittaneensa, kun Aatu ei hukkumiselta kyennyt pistämään vastaan paljoa ja näin ollen Nipsu koki olevansa vahvempi.
Kauhulla odotan, mitä seuraavaksi tapahtuu...
Minun on pakko ottaa nyt itseäni niskasta kiinni ja tehdä asialle jotain. Koulutusta ja kuria enemmän, muuten olen helisemässä Nipsun kanssa.