Juhannus tuli ja meni. Sää oli puolipilvinen, mutta lämmin. Sen verta aurinko pääsi kuitenkin porottamaan pilvien raosta. Eilen taivas veti tummaan pilveen ja sää muuttui viileäksi tuulen myötä. Tänään sitten alkoi vesi sateet ja yöstä asti satanut taivaan täydeltä. Se siitä kesästä.

Nemo tuli meille jälleen kerran lomalle. Kati ja Toni lähtivät mökkeilemään tyttöjen kanssa. Mökillä oli juoksuinen mäyrisnarttu, joten Nemo ei sinne saanut onneaan tulla koettamaan. Haimme Nemon viime torstaina päivällä ja jatkoimme siitä suoraan saunomaan Annalaan Juhan vanhemmille. Kotiuduimme vasta puolen yön kieppeillä, kun vaalensin yhteensä neljä tuntia Emilian hiuksia mustista vaaleiksi. Lopputulos oli kastanjan ruskea blondeilla raidoilla :)

Juhannus aaton vietimme Kangasalla minun vanhempieni luona. Jouluna valmistuneen talon pihan pensasaita ei ollut vielä kasvanut ja kun vierestä meni kävelytie, niin Nipsun ja Nemon oli pakko olla kytkettynä. Onneksi pojilla oli flexit ja niiden mitta kun oli riittävä liikkumiseenkin...
Mummolassa me ihmiset syöpöteltiin ja hieman juopoteltiin (sivistyneesti me otimme!) ja annettiin koirille tähteet ja ylimääräinen ruoka. Illalla oli sitten juhannussauna.
Pihalla Nipsu ja Nemo keksivät tylsyytensä vuoksi kaikkea jäynää. Ohikulkijoille räksytettiin ja mummelin nurmikko ja kukkapenkki sai kyytiä. Puolen yön tuntumissa lähdettiin kotiin. Henri jäi mummolaan yökylään.

Juhannuspäivän aamuna minua odotti Nemon pissojen siivoasminen. ARGH. Mokoma testosteroni hirviö oli merkkaillut sohvan edustan, Henrin teltan ja teltassa olevan täkin. Ei muuta kuin pesuhommiin. Vasta puoli yhdentoista jälkeen pääsimme lähtemään aamulenkille. Aamulenkin suuntasin pururatojen läpi mummolaan.

Mummolassa laitoin pojat taas ulkovaraston eteen kiinni. Vietimme siellä pari tuntia kunnes lähdimme Henrin kera kotia kohti.

Kotona laitoin Juhannuksen kunniaksi lounaan.

Illalla vein koirat metsään lenkille ja räpsin ensimmäiset kuvat koko Juhannuksena. Kyllä otti päähän kun ymmärsin, että olin unohtanut ottaa kameran mukaan Juhannusaattona. Ensi Juhannuksena kirjoitan post in -lapun otsaani!

689737.jpg689734.jpg

Rauhallista keppien ja heinien syöntiä.

689739.jpg689729.jpg
689730.jpg689741.jpg
689744.jpg689748.jpg

Vapauden riemua :)

689735.jpg689743.jpg

Juhannus Nemo                                             Juhannus Nipsu


Yöllä pojat innostuivat mittelöimään voimiaan. Nemo on tainnut tulla isäntäänsä ;)
Voimia miteltiin rätin vedolla. Voi mikä meteli (murina) lähti kaksikosta, kun kiskoivat rättiä tavoitteena oma voitto.

689756.jpg689758.jpg

Ensimmäisen erän voittaja - Nemo!

689759.jpg689760.jpg

Toisen erän onnellinen voittaja - Nipsu!

 
Että sellainen Juhannus meillä!
Lämpöisiä kesäterveisiä kaikille tutuille!!!

- Katja ja Nipsu -