Uusi Vuosi sattui tänä vuonna mukavasti su-ma väliseksi yöksi... Tavallaan oli pidempi Uusi Vuosi, kun oli viikonloppukin siinä. Meillä lomailu alkoi Ideaparkiin tutustumisella. Söimme Ravintola Hook:ssa koko perheen voimin.

Uuden Vuoden aattona ammuimme sitten ison kasan upeita näyttäviä raketteja sysimustalle taivaalle. Viisaina ostimme raketit vasta kahta tuntia ennen kauppojen sulkeutumista. Tästä syystä saimme raketit -50% hinnalla. Mummu, pappa ja Saija liittyivät seuraamme omien rakettiensa kanssa. Nipsu ei pitänyt rakettien aiheuttamasta melusta ja niiden valot hermostuttivat sitä. Nipsu viettikin tästä syystä illan yksin kotona, meidän ampuessa kentällä raketteja yhdessä muun naapuruston kanssa. Palattuamme kotiin kentältä, söimme mahat täyteen kylmäsavulohta erilaisten juustojen kera ja herkuttelimme sipseillä ja suklaalla. Nukkumatti kutsui meitä vasta kahdelta yöllä...

Iina ja Sandra tulivat torstaina 4.1.2007 meille kyläilemään heti aamupäivästä. Voi sitä jälleen näkemisen riemua Nipsulla ja Sandralla. Alun perin minun ja Nipsun oli ollut tarkoitus mennä Iinalle, mutta nukuin niin myöhään, että oli parempi heidän tulla meille.
Hetken koirakaverit painivat keskenään sisätiloissa, jonka jälkeen tuli luiden vuoro... Toisen luu oli aina toisen luuta makoisampi ja pari kertaa ärähdettiinkin... Oli viisainta siirtyä ulos.
Menimme läheiselle urheilukentälle, joka ei näin talviaikaan ole liiemmin käytössä ja päästimme koirat irralleen. Voi sitä iloa, kun saivat juosta, telmiä ja painia vapaana... Hieman sitä toista vaanittiin ja sitten jahdattiin vuoronperään kielet pihalla roikkuen. Iina toimi meidän mestarillisena valokuvaajana tällä kyseisellä reissulla...


339243.jpg

Vauhdinhurmaa :) Ja huomatkaa Santerin kengurumainen asento!!!

339244.jpg

Santeri juoksee sydämen kyllyydestä, siinä missä Nipsu syö jotain maasta löytämäänsä - jäniksen kakkaa???

339246.jpg

Keppikuningas :)

339251.jpg

Mahtava turkki Sandralla, hieman lunta turvassa, mutta hei! Mitä sitten?

Terv. Katja ja Nipsu