Tänään vietimme mukavan päivän Annalassa anopin hoiteissa. Appiukko aamupissatti Nipsun, joten minä sain nukkua hieman pidempään. Herättyäni tarjolla oli aamukahvia ja Päivi-mummun maailman parhaita korvapuusteja ja voisilmäpullia. Henri nautti aamupalaksi kaakaota ja vaniljajäätelöä ISON hillosilmän kera. Nipsukin sai aamupalapöydästä ruisleipää ja kinkkuleikkeleen. Emme kai suinkaan opeta koiraamme kerjäämään??

230655.jpg
Kuvassa: Päivi-mummu ja Henri

Aamulenkin teimme viereiseen metsään. Nipsun maha oli yllättäen taas kuralla. Kenties eilen saadun poron luun syytä..? Nipsu oli tietenkin koko metsälenkin vapaana. Sydämeni ei anna kahlita sitä metsässä, kun luonto on täynnä kaikkea kiinnostavaa... Tiedän ettei niin saisi tehdä taajama-alueilla, mutta tokkopa olen ainoa syyllinen.
Aamulenkin jälkeen hurautin fillarilla Ruskon takamettiin palauttaan uuden asuntomme avaimia, jota olimme käyneet viikonloppuna katsomassa.
Ruskon reissun jälkeen maistui hyvin kahvi ja Päivi-mummun pullat.
Iltapäivällä päätin lähteä Nipsun kanssa pitkälle lenkille ja soitin Iinan ja Santerin seuraksi. Meidän osuus lenkistä tuli vain huomattavasti pidemmäksi, sillä Iinan ja Sandran tarvitsi kävellä vain Salelle meitä vastaan ja siitä meidän kera takaisin heille. Meidän lenkki kun alkoi Annalasta Salelle ja sieltä Iinalle kylään, josta parin tunnin kuluttua teimme saman reitin takaisin... Kyllä Nipsu oli puhki. Tälläkin hetkellä karvanaama makaa röhnöttää sängyllä ja kuorsaa.
Lenkin molemmilla osuuksilla Nipsu pulikoi vielä hyisessä järvivedessä. Itse en menisi mistään hinnasta niin kylmään veteen.

233898.jpg233897.jpg

233899.jpg233902.jpg

Iinalla minä puolestaan ihailin Nasseria ja sen nahkakaulaa ja suloista kieltä. Nasseri on Iinan turtles. Nipsun tapa kohdata Nasseri oli syvä murina ja haukkuminen: mikä kumma tuo on?
Lopuksi keksin hurjan idean, että tarvitsen valokuvan missä Iina poseeraa molempien koirien kanssa. Joten voitte vain kuvitella montako kuvaa onnistui siten, että kaikki katsoivat kameraan.....???????? Tässä muutama kuva yhteisposesta.

232587.jpg
Ideaali kuvaustilanne.
Santeri masentuneena: Ei taas tätä valokuvausta.
Nipsu: Mä pesen ennemmin sukukalleuteni, ku katon kameraan.
Iina: Tää on niin tätä.

232591.jpg
No jos ei muuta, niin asetelma karvasämpylä on oiva tapa saada kaikki mahtumaan kuvaan. Iina taitaa olla iloisin. Koirat on jokseenkin täynnä valokuvausta.

Että sellainen syyspäivä tänään. Illan jatkot ja hyvät yöt.