Viime vuoden loppu sujui nopeammin kuin kukaan oletti ja edes huomasi. Ja hupsista lallaa nyt on jo vuosi 2007!!! Tammikuun toinen viikko menossa eikä luntakaan ole näkynyt sitten lokamarraskuun... En sitä nyt liiemmin enää kaipaakaan. Seuraavaksi on kevään ja kesän vuoro...

Tosiaan muutimme uuteen kotiin marraskuussa... Remontti valmistui marraskuun alkuun mennessä. Saimme värikkään ja lämpimän kodin. Keväälle jäi ikkuna ja parvekeremontti. Muuttolaatikot tyhjenivät ja uuden kodin sisustaminen alkoi. Hiljalleen kotiudumme kiviseen kerrostaloluukkuumme.

Joulua edeltävänä viikonloppuna kävimme Nurmijärvellä hakemassa Nipsun veljen Kaken. Kake muutti poikamme Henrin kummitädin luo Kangasalle Ruutanaan. Kaken aikaisemmat omistajat joutuivat luopumaan siitä ajanpuutteen vuoksi.

338893.jpg

Kaken muutto ja sopeutuminen uuteen kotiin sujui ongelmitta, eikä Kake liiemmin tehnyt mitään "tihutöitä" kuten se oli
kuulemma aikaisemmassa kodissa  tehnyt.

Joulun vietimme samoin kuin edellisenä vuonna. Aamupuuro syötiin Annalassa Päivi-mummun ja Jouni-papan luona. Juotiin torttukahveet ja jutusteltiin mukavia. Iltapäivällä siirryimme Kangasalan mummulaan, minun vanhempieni luokse... Siellä oli joulupäivällinen ja illalla joulupukki.


338870.jpg

Joulupukkia odotellessa...

338875.jpg

Pakollinen yhteispotretti joulupukin kanssa.

338877.jpg

Nipsu oli Joulupukin pikkuapulainen. Pantaan laitoin hienon joulunpunaisen rusetin, sillä olihan kaikilla muillakin juhlavaatteet.

Nipsu sai lahjaksi Joulupukilta Flexin, mustan nahkapannan, luukorin ja älypehmolelun, joista kaksi viimeisintä kestivät vain kaksi päivää...